آرنا نیوز :: مجله آرنا |از آنجاییکه این روزها ساختن سایت کاری ساده و معمولی بهشمار میرود، چندان دور از ذهن نیست که شاهد برخی سایتهای بیمحتوا و گاهی عجیب باشیم.
• به کانال تلگرام و پیج اینستاگرام آرنانیوز بپیوندید … ⇒
این سایتها برخلاف دیگر انواع معتبرتر، برای جذب مخاطب دست به انتشار محتواهای عجیب، خندهدار، بیهدف و گاهی اعصابخردکن میزنند.
حتی گفته شدهاست برخی از شرکتها برای جذب نیروی نخبه و نابغه، با طراحی وبسایتهای بینامونشان و قراردادن معماهای چالشی در آن، کارمند مدنظرشان را انتخاب میکنند.
جالب اینجاست که بعد از برنده شدن این افراد بهدلیل مسائل امنیتی، نامشان اعلام نمیشود. در «پرونده های مجهول» این هفته چند سایت مرموز به شما معرفی میکنیم با این توضیح که هدف از ساختهشدنشان یک راز سربهمهر است و هیچکس مطمئن نیست آنها برای جذب کارمندان باهوش ساخته شدهباشند.
سایت معماهای عجیب و صدای سکوت!
پسزمینهای سیاه با چندخط نوشته سفیدرنگ رمزی که کاربر را به صفحات دیگر هدایت میکرد، اولین و درواقع تنها چیزی بود که در «oct28» به چشم میخورد. برخی این وبسایت را متعلق به گروههایی نامعلوم با اهدافی خاص میدانستند اما هیچکس نتوانست دلیل ایجاد آن را رمزگشایی کند.
کسانی که حسابی درگیرش شدهبودند، ادعا میکردند صفحه پر از معماهای عجیبی بود که کاربر را وسوسه میکرد آنها را انجام بدهد و این معماها هیچ نهایتی هم نداشتند. قسمت عجیبتر سایت، شمارهتلفنی بود که در آن قرار دادهبودند.
کسانی که با این شماره تماس گرفتهبودند، میگفتند از آن طرف خط صدایی جز تنفس عمیق و سکوتی آزاردهنده شنیده نمیشد. از آنجا که نام سایت مشخصکننده یک تاریخ بود ،برخی گمان کردند شاید با رسیدن به این تاریخ قرار است اتفاقی غیرقابل پیشبینی بیفتد اما زمانش که رسید، هیچ ماجرای مشکوکی گزارش نشد. این سایت پس از مدتی برای همیشه از جستوجوی نت برداشتهشد.
چالشی برای هکرها و جایی برای مخفی کردن اطلاعات
کاربران «Mortis»، سایت را بسیار ساده و خالی توصیف کرده و گفتهاند ورود به آن نام کاربری و رمز عبور لازم داشتهاست. این سایت خیلی زود تبدیل شد به چالشی برای بزرگترین هکرهای دنیا اما در رمزگشایی از آن به سرانجامی نرسیدند.
درنهایت کارآگاهان اینترنتی فقط متوجه شدند که سایت حاوی حجم زیادی اطلاعات است و این خود به عجیب بودن آن دامن زد. آنها همچنین نام صاحب سایت را ردیابی کردند: «تام لینگ». طبق تحقیقات، لینگ صاحب تعدادی وبسایت غیرمعمول دیگر هم بود.
بعد از مدتی به دلیل کنجکاویهای گسترده مردم، گفتهشد که افبیآی این سایت و دیگر سایتهای مرتبط را ناگهان از اینترنت برداشتهاست. براساس شایعات، «مورتیس» احتمالا انبار اطلاعات سوختهای از فعالیتهای محرمانه دولت آمریکا بوده اما هیچکس بااطمینان نمیداند پشت این صفحه اسرارآمیز چهچیزی پنهان بودهاست.
ماجرای زن زندانی در اینترنت!
زنی بینام و نشان در سال 2009 تمام 24ساعت شبانهروز را در اینترنت و در اتاقی کوچک میگذراند و در فضای مجازی به «چیپ-چان» مشهور است.
او هیچوقت اتاقش را ترک نمیکند و اغلب خواب است. این روزمرگیها را سه دوربین در سایت «chip-chan» پخش میکنند. چیپ-چان ازوقتی فهمید تصاویرش دیدهمیشود، به زبان کرهای با نوشتن جملاتی روی پلاکارد با تماشاچیانش ارتباط برقرارکرد.
او در نوشتههایش میگفت زنده است ولی زندانی شدهاست. برخی میگفتند دوربینها را خودش نصب کردهاست تا بفهمد در زمان خوابش چه میگذرد. بعضیها ادعا میکردند پلیس او را تحت نظر دارد و عدهای هم معتقد بودند این زن برای جلب توجه دست به این کار زدهاست.
کاربرانی که نگران حال چیپ-چان بودند، سعی میکردند به او ایمیل بزنند اما پاسخی تهدیدآمیز همراه با عکسی شطرنجی دریافت کردند. هیچکس دقیقا نمیداند چه چیز در این ماجرا حقیقت دارد و چه چیز ساختگی است.