به گزارش سرویس سیاسی آرنا ، محمد کعب عمیر نماینده شوش در مجلس گفت: دکتر ظریف که به صحن علنی مجلس آمدند با سوالات چالشی روبرو شدند . ایشان در بحث معاونت اقتصادی که در وزارت امور خارجه برای رایزنی های اقتصادی با دیگر کشور داریم مباحثی را مطرح کردند که باب دل نمایندگان نبود و نمایندگان هم با سوالاتی که مطرح کردند ایشان را به چالش کشاندند .
وی ادامه داد: ایشان گفتند که ما رایزنی های اقتصادی را در منطقه دنبال می کنیم در صورتی که ما طبق اطلاعی داریم قبل از شهادت حاج قاسم با توجه به اینکه ایشان فقط فرمانده سپاه قدس نبودند، رایزن اقتصادی کشور در کشورهای خلیج فارس هم بودند، رایزنیهای اقتصادی را داشتند. ولی ایشان گفتند که من سفر کردم و رایزنیها را انجام دادم ، در صورتی که ما هیچ نتیجه مثبتی را نمی بینیم . مخصوصا در شرایط کرونا که مرزهای کشور بسته شده می بینیم که هیچ صادراتی صورت نمی گیرد خیلی از نمایندگان می گفتند که مرز مریوان بسته است و در مرز عراق خیلی مراودات اقتصادی محدود است .
مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس نیز در این خصوص گفت: نمایندگان مجلس یعنی صدای مردم برای گفتن مطالبات آنها و از آن طرف هم دولتها برای حل مشکلات مردم آمدند. پس باید تعادلی بین مسوولیتهای این دو برقرار شود.
وی ادامه داد: نباید مجلس وکیل الدوله باشد مثل مجلس گذشته که مردم در مشکلات اقتصادی تحت فشار بودند و با بی برنامه گی دولت در بحث اقتصادی قیمت ها لجام گسیخته افزایش داشته است و مردم روزانه دچار مشکل شدند و نمایندگان مجلس هم از ابزارهای قانونی خود استفاده نکردند.
نماینده اهواز در عین حال گفت: نمایندگان مجلس یازدهم دنبال اشکال تراشی نیستند. چرا که اینها مشکلاتی از مردم دوا نمی کند . مجلس باید با ارائه برنامه با بی برنامگی که خصوصا در راس سیستم اقتصادی دولت هست به دولت کمک کند . اگر دیدیم که بالاخره بعضی از بخشهای دولت نمیخواهند سیاستهایش را اصلاح کنند باید از ابزارهایمان که آن هم در قالب گفت و گوی کارشناسی است استفاده کنیم . هرچقدر از بحث های غیر کارشناسی فاصله بگیرم زودتر میتوانیم مشکلات را حل کنیم وگرنه با گفتار درمانی و ایجاد فضاهای هیجانی مشکلی از مردم حل نمی شود.
نماینده اهواز تصریح کرد: آمادگی داریم که برای دولت ریل گذار کنیم. ولی قطعا برخی وزرای دولت خصوصا وزرای اقتصادی باید سیاستهای خود را اصلاح کنند.