جامعه

حریرچی: ۲۰ درصد متوفیان روزانه در کشور از بیماری کرونا است

معاون کل وزیر بهداشت گفت: هم‌اکنون بالغ‌بر ۲۰ درصد موارد مرگ در کشور را شیوع کرونا شامل می‌شود که پیش‌ازاین تمام بیماری‌های عفونی کمتر از ۲۰ درصد در فوت افراد اثرگذار بود

آرنا نیوز:: ایرج حریرچی صبح امروز در نشست ستاد مقابله با کرونا در خراسان شمالی با اشاره به لزوم زندگی همراه با کرونا اظهار کرد: حداقل یکسال زمان تا کشف واکسن این بیماری زمان نیاز است و باید بتوانیم تا زمان این اتفاق، ابتلا مردم به حداقل برسد و به تأخیر بیفتد.

به گزارش سرویس جامعه آرنا ، وی سیاست تأخیر در ابتلا و کشف واکسن را سیاست‌های اصلی جهانی در مقابله با کرونا دانست و گفت: ۱۵۰ هزار گروه در جهان به دنبال کشف واکسن کرونا هستند و باید بدانیم سالیان طولانی است که بیماری‌هایی همچون ایدز و مالاریا واکسنی برای آن کشف نشده است.

معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: کرونا ازجمله ویروس‌های پیچیده‌ای است که اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و تمام شئون زندگی را تحت تأثیر قرار داده است.

وی میزان بستری در خراسان شمالی را ۶ در ۱۰۰ هزار عنوان و این رقم را بالاتر از میانگین کشوری اعلام کرد و افزود: باید نسبت به اجرای برنامه‌ها و مراسمات در اعیاد آینده توجه لازم انجام شود.

حریرچی فوت بالای ۲۰۰ نفر روزانه بر اثر کرونا را آماری بسیار بالا دانست و تصریح کرد: هم‌اکنون بالغ‌بر ۲۰ درصد موارد مرگ در کشور را شیوع کرونا شامل می‌شود که پیش‌ازاین تمام بیماری‌های عفونی کمتر از ۲۰ درصد در فوت افراد اثرگذار بود.

وی افراد شهید شده در جنگ تحمیلی را روزانه بالغ‌بر ۶۰ نفر بیان کرد و با مقایسه با فوت‌شدگان کرونا گفت: این آمار باید همگان را موردتوجه قرار دهد و نسبت به شیوع این بیماری ملاحظه کرد.

معاون کل وزیر بهداشت با تأکید بر لزوم تغییر در رفتارهای اجتماعی افزود: اقتصاد و معیشت مردم در کشور باید برقرار باشد و مهم‌ترین هدف نیز در کنار این موضوع حفظ جان و سلامت مردم است.

وی در انتها استفاده ۹۵ درصد مردم از ماسک را عامل مهم و مؤثر در کاهش بیماری دانست و خاطرنشان کرد: استراتژی آینده افزایش تست از افراد است که مبتلایان در مرحله نخست باید شناسایی شوند و از افراد نزدیک به مبتلایان نیز باید تست گرفته شود زیرا ۲۱ درصد این افراد نیز مبتلا می وشند.


↓در شبکه های اجتماعی به آرنا نیوز بپیوندید↓

اینستاگرامتلگرام




نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا