سخنگوی حزب کارگزاران با بیان اینکه گزینه اصلاح طلبان برای ریاست مجلس یازدهم مجید انصاری است، گفت که در بهترین موقعیت یک فراکسیون اقلیت قدرتمند را در مجلس یازدهم خواهیم داشت.
حسین مرعشی در نشست خبری که پیشاز ظهر امروز (سهشنبه) برگزار شد، گفت: ما در لیستمان افراد مختلفی از احزاب اصلاحطلب داریم به طوری که از خانه کارگر 2 نفر، از حزب اسلامی کار 2 نفر، از مجمع فرهنگیان ۲ نفر، از حزب اعتدال و توسعه ۳ نفر و از نزدیکان اتحاد ملت هم ۱ نفر و از حزب ندای ایرانیان ۲ نفر و از مجمع روحانیون مبارز هم نفراتی را در لیستمان داریم، اما تلاش کردیم لیستمان حداکثری و فراگیر باشد.
مرعشی تصریح کرد: ما این را قبول نداشتیم که خود را مقید کنیم احزاب تازه وارد هم کاندیدا در لیست نهایی داشته باشند؛ در واقع اصلاحطلبان در انتخابات ۱.۳ لیست دارند.
عضو ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران گفت: اصلاح طلبان و کارگزاران زمانی قوی خواهند بود که رقیبانشان هم قوی باشند اما در مجموع در جبهه اصلاحطلبی افراد قویتری نسبت به اصولگرایان وجود دارند.
وی تصریح کرد: اصلاحطلبان به جز تهران فقط 40 کرسی در سراسر کشور دارند که قابل رقابت است. این در حالی است که ما حتی در برخی حوزهها از نامزدهای اصولگرای میانهرو در برابر اعضای جبهه پایداری و اصولگرایان تندرو هم حمایت کردیم. اما واقعیت آن است که در برخی از شهرها و حتی استانها هم یک نفر را هم نداریم.
مرعشی گفت: ۸ کرسی از ۹ کرسی کرمان اصلاحطلبان قدرت رقابت داشته و رقابت اصلی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان است. این در حالی است که در خوزستان و گیلان حتی یک کانیددای اصلاحطلب هم نداریم.
وی افزود: ما در بهترین موقعیت یک فراکسیون اقلیت قدرتمند را در مجلس یازدهم خواهیم داشت.
عضو ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران خاطرنشان کرد: گزینه اصلاح طلبان برای ریاست مجلس یازدهم آقای انصاری است. این در حالی است که از طرف اصولگرایان آقایان قالیباف، آقاتهرانی، میرسلیم، زاکانی و حاجی بابایی کاندیدای ریاست مجلس هستند.
مرعشی درباره جزئیات دیگر این موضوع گفت: ما باید در ابتدا ترکیب و عده مجلس یازدهم را ملاحظه کنیم تا درباره نامزد اصلاحطلبان برای ریاست مجلس تصمیمگیری کنیم.
وی در باره فراکسیونهای مجلس یازدهم گفت: ما در مجلس آینده قطعا فراکسیون مستقل، فراکسیون پایداری و فراکسیون اصولگران را خواهیم داشت، اما اصلاحطلبان هم فراکسیون اقلیت قوی را تشکیل خواهند داد.
عضو ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اقدامات دولت برای رفع مسائل اقتصادی، عنوان کرد: باید برای رفع مسائل اقتصادی هماهنگی زیادی بین قوا وجود داشته باشد اما نهادهای دیگری خارج از قوا هم هستند که تأثیرگذارند که میتوانم به سپاه، صداوسیما، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کنم که ذیل قوای سهگانه نمیگنجند که میتوانند برای رفع مشکلات اقتصادی کمک حال کشور باشند.
وی اضافه کرد: اقدام اولیه و انتظار آن است که باید همه اینها با همدیگر یک جهت شوند. این در حالی است که بدون انسجام و همدلی قابل قبول بین این نهادها و قوا نمیتوان امیدی برای رفع مشکلات کشور داشت.
مرعشی گفت: نفت یکی از منابع اصلی بودجه کشور و تأمینکننده ارز ایران است که ما متأسفانه در این باره تحت فشار هستیم.
وی افزود: بودجه سال آینده ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است که حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان آن میتواند از محل نفت برای کشور درآمدزایی داشته باشد که به دلیل تحریمها دچار مشکل شدهایم.
عضو ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: اگر میتوانستیم با همه هم پیمانان خود برای رفع مشکلاتمان همکاری کنیم، مشکلاتمان کمتر میشد. این در حالی است که روسیه سالهای سال است قرار بوده به ما در این زمینه کمک کند و چین هم میتوانست مقادیر زیادتری نفت بخرد و از این محل درآمدزاییمان بیشتر باشد تا مشکلات کشور حل شود.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره ضعف مدیران دولتی برای رفع مشکلات ،گفت: متأسفانه همه اعتبارها بین مسؤولان کشور کاهش پیدا کرده و مخدوش شده است و این در حالی است که اگر نهادهای نظارتی و قوه قضائیه کمی کمک میکردند تا دستورات و ابلاغها و کارهای اجرایی دچار مشکل نشوند و دست دولتمردان از قدرت تهی و خالی نشود، مشکلات سریعتر حل میشود.
مرعشی گفت: در فضای کسب و کار کشور هم مشکلات زیادی داریم به طوری که اگر بخواهیم هر کار کوچکی انجام دهیم دست و پایمان بسته است.
عضو ستاد انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: من به شخصه ۵ سال تمام برای یک پروژه ملی که منفعت عمومی دارد معطل شدهام. این در حالی است که باید مجلس بعدی در این زمینه کمک کند تا مشکلات این حوزه حل شود.
وی در باره لیست ۲۰ هم گفت: ما مشکلی در این راه نداریم؛ البته معنای لیست ۲۰ هم این است که ۲۰ نفر اصلاح طلب و ۱۰ نفر اصولگرا باشند.
مرعشی اظهار امیدواری کرد در فرصت باقیمانده منتقدان قانع شوند که با صندوق رأی قهر نکنند؛ چراکه ما به تمرینها و بلند شدن و زمین خوردنها و پیروزیها و شکستهای مستمر عادت کردهایم و اصولا با همین موضوعات جامعه رشد پیدا میکند.
وی در پایان گفت: شرایط امروز کشور ما بخشی از روند تکاملمان به سمت مردم سالاری و بهبود امور جامعه ایران است و قطعا از این مرحله هم عبور خواهیم کرد؛ فرقی هم نمیکند اصولگرایان یا اصلاح طلبان چه نتایجی در انتخابات به دست میآورند لذا موضوع مهم حل مشکلات مردم است.